Acasă Nova TV

53 permise reținute pe șosele din județ | Tânăr din Copșa Mică cu alcoolemie de 1,00

444
județ

53 permise au fost reținute în ultima săptămână pe șoselele din județ.

În perioada 17 – 24 august 2020, poliţiştii rutieri au continuat acțiunile preventiv-reactive desfășurate pe raza întregului judeţ, având ca scop principal asigurarea unui climat de siguranță rutieră în mediul urban și rural în vederea prevenirii accidentelor rutiere.

În urma neregulilor constatate în trafic, polițiștii rutieri au ridicat în vederea suspendării 53 de permise de conducere din care: 6 pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice, 14 pentru depășirea regimului legal de viteză, 15 pentru depășire neregulamentară și 18 pentru alte abateri în trafic. Totodată, au fost aplicate peste 680 de sancțiuni contravenționale.

Polițiștii rutieri au constatat și 29 de infracțiuni la regimul rutier. Printre acestea se numără și una înregistrată în Copșa Mică. Un tânăr de 26 de ani, domiciliat în Copșa Mică, a fost depistat conducând un autoturism, în localitatea de domiciliu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul testului de respirație fiind 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Foto: IPJ Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.