Acasă Nova TV

Accident mortal pe strada Titus Andronic din Mediaș | Foto

11340
Pe strada Titus Andronic

Accident mortal pe strada Titus Andronic din Mediaș.

Pe strada Titus Andronic, actuala centură a municipiului Mediaș, s-a produs un accident rutier deosebit de grav, în urma căruia un tânăr de 24 ani din Bîrghiș a decedat.

,,Un conducător auto în vârstă de 24 de ani, din Bîrghiș,  a pierdut controlul asupra mașinii și a pătruns pe contrasens unde a intrat frontal într-un TIR, condus de un bărbat de 48 de ani din Bistrița Năsăud. Din păcate, în urma accidentului a rezultat decesul tânărului. Traficul rutier este in acest moment blocat. Cauza probabilă a accidentului a fost viteza neadaptată la condițiile de drum, într-o curbă deosebit de periculoasă” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Secția de pompieri Mediaș din cadru ISU Sibiu a deplasat la locul accidentului un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD. 

,,La fața locului s-a intervenit pentru descarcerarea unui bărbat de circa 24 de ani, decedat în urma accidentului” spune Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

1 COMENTARIU

  1. ACUM POATE INTELEGETI SI VOI BOLOVANILOR, IN ACCIDETUL DIN ACELAS LOC UN OM A MURIT SI AU RAMAS ORFANI 4 COPII SI POLITIA SI VOI LA-TI SCOS VINOVAT, DAR DE VINA A FOST SOFERUL CU AUDI, CARE ACUM II DOARE IN CUR, CA 4 COPII NU AU CE MANCA, AUDI A DERAPAT IN CURBA SI A INTRAT IN PLIN IN FORDUL DECEDATULUI, EXACT CA MASINA CARE A INTRAT IN TIR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.