Acasă Nova TV

Primăria Mediaș gata să susțină ”noua conducere” a Gazului | Surse: Mărginean va fi schimbat cu Iordănescu

3049
Primăria Mediaș gata să susțină noua conducere a Gazului

Primarul municipiului Mediaș, Gheorghe Roman, a felicitat Clubul Sportiv Gaz Metan pentru ieșirea din insolvență și a declarat că este dispus să discute cu ”noua conducere” despre o viitoare colaborare.

Clubul sportiv Gaz Metan Mediaș a ieșit din insolvență, în urma unei Hotărâri a Tribunalului Sibiu, pronunțată miercuri 8 iulie.

Ca primar al municipiului Mediaș, vă fac cunoscut pe această cale că sunt deschis la un dialog cu noua conducere pentru o susținere financiară a clubului fanion al orașului nostru,” a scris Gheorghe Roman pe pagina de Facebook.

Contactat de Știrile Nova Tv, edilul Mediașului și-a reconfirmat disponibilitatea la discuții, pentru susținerea clubului dar nu a dorit să comenteze la ce se referă atunci când spune ”noua conducere”.

Conform unor surse Telekomsport, se pregătește debarcarea lui Ioan Mărginean, pentru că în acest moment, odată cu ieșirea din insolvență, clubul nu va mai avea nevoie de un administrator special, funcţie ocupată în acest moment de Mărginean.

Astfel, mandatul oficialului va lua sfârşit, iar în locul acestuia va fi instalat un nou preşedinte, în persoana lui Valentin Iordănescu, vărul primar al lui Edi Iordănescu.

De profesie avocat, Valentin Iordănescu s-a ocupat de partea juridică a clubului Gaz Metan Mediaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here