Acasă Nova TV

Cel mai important proiect de după 1990 a fost inaugurat astăzi la Axente Sever

2340
proiect de după 1990 a fost inaugurat astăzi la Axente Sever

Miercuri la Axente Sever a avut loc inaugurarea oficială a drumului comunal DC 6 Agârbiciu–Șoala.

La eveniment au fost prezenți vicepremierul Raluca Turcan, președintele Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, prefectul județului Sibiu, Mircea Dorin Crețu și primari din zona de nord a județului.

Drumul are o lungime de 7,6 km iar investiția reprezintă cel mai important proiect realizat la nivelul comunei Axente Sever după anul 1990.

Proiectul a avut o valoare de aproximativ 16 milioane Lei, fonduri accesate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală II, din care 478.000 Lei au fost fonduri alocate de la bugetul local.

Contractul de finanțare pentru acest obiectiv de investiții a fost semnat în anul 2017. Lucrările au fost demarate în septembrie 2018 și au fost finalizate în luna iunie a acestui an.

4 COMENTARII

  1. Va dati seama cel mai important proiect de dupa 1990 ? E ceva de domeniul fantasticului,suntem penibili .Inaugureaza cu atata tam-tam 7,6 km ,va dat seama ?

  2. Sunt șofer la rândul meu stimați domnii , nu contează câți km s-au făcut .. important este că sa terminat de asfaltat și este fără gropii !
    Felicitării !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here