Acasă Nova TV

Gaz Metan Mediaș a ieșit din insolvență | Hotărârea Tribunalului Sibiu

782
Gaz Metan Mediaș a ieșit din insolvență

Clubul sportiv Gaz Metan Mediaș a ieșit din insolvență, în urma unei Hotărâri a Tribunalului Sibiu, pronunțată astăzi 8 iulie.

Tribunalul Sibiu a respins cererea de amânare a soluționării cererilor de închidere a procedurii de reorganizare formulată de administratorul judiciar START INSOLVENCY SPRL.

În baza dispozițiilor art.132 alin.1 din Legea 85/2006, Tribunalul Sibiu a dispus închiderea procedurii insolvenței (reorganizării judiciare) față de debitorul Club Sportiv Gaz Metan Mediaș, se arată în document.

În baza dispozițiilor art.132 alin.1 teza I raportată la art.103 alin.1 din Legea nr.85/2006 dispune reinserția debitorului CLUB SPORTIV GAZ METAN MEDIAȘ în activitatea comercială.

Totodată a fost respinsă cererea de achitare a debitelor curente formulată de AJFP Sibiu și s-au respins, ca indamisibile, obiecţiunile formulate de AJFP Sibiu cu privire la propunerea administratorului judiciar START INSOLVENCY SPRL și cu privire la propunerea administratorului special al debitorului, de închidere a procedurii de reorganizare.

Drept de recurs în termen de 30 zile de la comunicarea Hotărârii.

Articolul precedentALERTĂ Număr record de cazuri noi COVID-19 în ultimele 24 de ore în România
Articolul următorPastila de sănătate cu Monica Degeu despre Terapia Bach

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.