Acasă Sport

Astăzi la Judecătoria Mediaș: Gaz Metan vs Gaz Metan pentru președintele clubului

1202
Astăzi la Judecătoria Mediaș Gaz Metan vs Gaz Metan

Judecătoria Mediaș ar putea decide astăzi asupra unei contestații depusă împotriva Deciziei Comitetului Director al Clubului Sportiv Gaz Metan prin care Valentin Iordănescu a fost desemnat președinte pentru un mandat de doi ani.

Este vorba despre Hotărârea nr. 1 / 2020 a Consiliului Director din data de 14 iulie 2020.

Hotărârea a fost încălcată o zi mai târziu de 22 de membri ai clubului, într-o Adunare Extraordinară. Deși nu era punct pe Ordinea De Zi, ei l-au numit pe Cristian Pustai președinte și i-au înlocuit pe cei care au votat pentru Iordănescu, din Consiliul Director.

Teodor Luca, membru în Comitetul Director și susținător important, alături de Ioan Mărginean, a lui Cristian Pustai în fruntea clubului a declarat pentru Gazeta Sporturilor că ’’am făcut contestație și-am depus-o la Judecătoria Mediaș pentru a fi declarată nulă ședința aceea a lor, inclusiv suspendarea efectelor acelei adunări.’’

Luca nu este de acord cu numirea lui Valentin Iordănescu pentru că acesta nu are experiență de conducător la vreun club de fotbal, deci ar avea nevoie de ”ucenicia în sport.’’ În schimb este convins că Pustai ar fi cel recomandat pentru această funcție și laudă aportul lui Ioan Mărginean în această mișcare. Conform unor surse neoficiale Mărginean ar primi funcția de director sportiv, dacă planul va avea succes.

… e de lăudat că a înțeles să facă pasul înapoi și să-l susțină pe Pustai, care cunoaște, are expertiză de pedagog, de manager …,’’ este de părere Luca.

În tabăra Iordănescu este o aparentă liniște, fără declarații. Se consideră oficială decizia Comitetului Director și nestatutară Adunarea Membrilor cu deciziile ei.

Flavius Boroncoi, unul dintre membri care nu a participat la ședința extraordinară, ne-a declarat că s-a încălcat statutul. Gaz Metan nu este o societate pe acțiuni, este o asociație.

flavius boroncoi

Clubul are trei categorii de membri; membri fondatori, membri aderenți și membri de onoare. Fiecare membru are dreptul la un singur vot. În present Clubul are 36 membri înregistrați la judecătorie și nu 29.

Pentru a putea fi convocată Adunarea, era necesar, conform statutului, ca 1/5 membri să semneze convocarea. Adică opt, nu șase, așa cum s-a întâmplat.

Pentru a fi votată schimbarea Consiliului Director era necesară prezența a 3/4 din cei 36 de membri, adică 27 și nu 22 cum s-a întâmplat.’’

Flavius BORONCOI, membru CS Gaz Metan Mediaș

Cererea petentului Luca Teodor Dumitru de anulare a Hotărârii 1 / 2020 a Consiliului Director al CS Gaz Metan și suspendare a efectelor ei, va fi discutată Luni 20 iulie 2020, ora 14 (estimată) la Judecătoria Mediaș.

Articolul precedentA murit după ce a intrat cu mașina într-un copac
Articolul următorFestivalul Mediaș Cetate Medievală În Vreme de Restriște | VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.