Acasă Sibiu

A murit după ce a intrat cu mașina într-un copac

2780

A murit după ce a intrat cu mașina într-un copac.

Accidentul s-a petrecut duminică dimineața în jurul orei 2:00 în municipiul Sibiu. Un sibian în vârstă de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Strungului, a pătruns în intersecția în T cu strada Mașiniștilor unde, pe fondul vitezei neadaptate în condiții de carosabil umed, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune frontală cu un copac.

,,Din păcate, impactul puternic a dus la decesul șoferului, aflat singur în auto.
Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele exacte în care s-a produs acest accident rutier” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

La locul accidentului a intervenit o ambulanță SMURD și o autospecială pentru descarcerare. Din nefericire, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru bărbat.

,,ISU Sibiu a intervenit, în jurul orei 2 a.m., în municipiul Sibiu, pe strada Mașiniștilor, cu o ambulanță SMURD și o autospecială pentru descarcerare, urmare a producerii unui accident rutier, în care a fost implicat un autoturism, intrat într-un copac. La fața locului, a fost găsit un bărbat, care a necesitat intervenția pentru descarcerare. Din păcate, echipajul Smurd a constatat decesul bărbatului” a declarat Căpitanul Cristina Criveanu, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here