Acasă Sport

Circ la Gaz Metan | 21 de membri și Ioan Mărginean încalcă decizia Consiliului Director și schimbă noul președinte al clubului

5252
Circ la Gaz Metan

Situații incredibile la un club de fotbal, ce se dorește a fi profesionist, din prima Liga a României, Gaz Metan.

În cursul zilei de Miercuri, 15 iulie 2020, a avut loc Adunarea Extraordinară a Membrilor Clubului Sportiv Gaz Metan, care inițial avea pe ordinea de zi completarea Consiliului Director cu un membru nou.

La ședință au fost prezenți 22 din cei 29 de membri. Aceștia nu au mai ținut cont de punctul de pe ordinea de zi și, sub directa îndrumare a lui Ioan Mărginean, au decis că trebuie să-l schimbe pe noul președinte al clubului, Valentin Iordănescu. Totodată, în locul lui trebuie instalat actualul antrenor al Dunării Călărași, Cristian Pustai. Ceea ce s-a și întâmplat.

Problema este că Valentin Iordănescu a fost numit președinte de Consiliul Director al Clubului Gaz Metan care, întrunit în ședința de Marți 14 iulie 2020, a decis prin Hotărârea Nr. 1/2020:

’’Domnul Alin Valentin Iordănescu se numește în funcția de președinte al Clubului Sportiv Gaz Metan Mediaș pentru un mandat de doi ani.’’

Au fost două voturi pentru și două abțineri îndeajuns pentru alegerea președintelui care, conform statutului, avea nevoie de majoritate simplă.

Revenind la Adunarea Extraordinară a Membrilor de Miercuri, prezidată de Ioan Mărginean, pe lângă schimbarea președintelui, suspect de abuzivă, cei prezenți au mai decis și schimbarea a patru membri din Consiliul Director.

Este vorba despre V. Iordănescu, H. Dăian, M. Costea și I. Tătar, nimeni altul decât cel care a prezidat ședința în care Valentin Iordănescu a fost numit președinte și în care i s-au suspendat domnului Mărginean Ioan toate atribuțiile și dreptul de semnătură sau reprezentare la FRF sau LPF.

Greu de prevăzut ce urmează să se întâmple la echipa fanion a orașului. O situație care își pune amprenta pe întreaga activitate a clubului. Asemenea practici nu mai sunt de actualitate în organizarea unui club profesionist de fotbal. Ne amintesc mai degrabă de o epocă pe care o credeam apusă, cea a Cooperativei …

Cât despre domnul Ioan Mărginean, se pare că nu prea vrea să plece de la Mediaș și încearcă, sub umbrela medieșenilor din club și nu numai, să-și asigure un loc călduț la Gaz Metan.

Articolul precedentIncendiu la o casă din Dumbrăveni
Articolul următorDouă cazuri de Coronavirus la Emailul Mediaș | Prefectura Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.