Acasă Sibiu

Accident cu 4 răniți | O mașină s-a răsturnat

3831
4 răniți

Duminică seara s-a produs un accident soldat cu 4 răniți. 

Accidentul a avut loc la intersecția străzii Șoima cu Bulevardul Victoriei din municipiul Sibiu. Din primele cercetări cauza producerii accidentului a fost neacordarea de prioritate. În urma coliziunii dintre două mașini au rezultat 4 răniți. Unul dintre autoturisme s-a răsturnat în urma impactului. 

,,Șoferul autoturismului care circula pe Bulevardul Victoriei are 30 de ani iar pasagerul, o femeie de 63 de ani sunt ambii din municipiul Sibiu. Șoferul care circula pe strada Șoima în vârstă de 20 ani din Hașag, a pătruns pe Bulevardul Victoriei fără a se asigura și fără a acorda prioritate auto. În autoturism cu acesta mai era un tânăr de 19 ani. Toate cele 4 persoane sunt rănite” spune Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La fața locului au intervenit două echipaje SAJ și două echipaje SMURD. Intervenția este în dinamică.

ACTUALIZARE:

La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale pentru patru persoane implicate, conștiente, neîncarcerate dintre care echipajele SMURD au transportat la UPU Sibiu, două persoane, un bărbat de circa 30 de ani și o femeie de aproximativ 63 de ani, policontuzionați. Echipajele SAJ au transportat la UPU Sibiu două victime, bărbați, de 19, respectiv 20 ani, care au prezentat multiple contuzii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here