Acasă Nova TV

Bătaie la Ighișu Nou | 3 bărbați au agresat alți 3

1882
Doi hoți din mediaș

3 bărbați au agresat alți 3 la Ighișu Nou.

La data de 19 iunie, polițiștii Biroului de Ordine Publică și ai Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au reținut 3 bărbați, în vârstă de 24, 31, respectiv 50 de ani, domiciliați în satul Ighișu Nou. Aceștia sunt cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv lovire sau alte violențe.

,,În fapt, cei trei sunt bănuiți că, la data de 16 iunie în jurul orei 04:30, pe strada Bălții din localitatea de domiciliu, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi și al consumului de alcool, ar fi agresat fizic trei bărbați, lovindu-i în zona capului și a mâinilor cu o sapă, un topor și o bucată de lemn.

În urma incidentului, cele trei victime, în vârstă de 29, 33 și 54, din aceeași localitate, au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.

La data de 20 iunie , Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaș a dispus plasarea celor trei presupuși agresori sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here