Acasă Sport

Gaz Metan egal cu FCSB pe Arena Națională după un final nebun

456
pe Arena Națională

Gaz Metan egal cu FCSB pe Arena Națională după un final nebun.

FCSB a condus cu 1-0 pe Arena Națională după prima repriză în urma reușitei lui Florin Tănase. Sergiu Buș a egalat pentru formația sa după o acțiune personală în debutul actului secund. În prelungiri s-a mai marcat de două ori. Mai întâi, formația gazdă a făcut 2-1 prin Adrian Petre din penalty, iar Juel Thomas Nielsen a egalat la ultima fază a meciului.

Gaz Metan a început în jumătatea adversă partida de pe Arena Națională, dar prima ocazie i-a aparținut formației gazdă. În minutul 7 Dennis Man l-a deschis pe Valentin Crețu care a șutat spre poartă, dar Răzvan Pleșca a respins.  FCSB a reușit să deschidă scorul în minutul 12, atunci când Dennis Man a săltat mingea peste apărarea alb-negrilor, Olimpiu Moruțan a ratat preluarea, dar mingea a ajuns la Florin Tănase care a șutat și a reușit să înscrie. Gaz Metan a avut șansa egalării în minutul 29. Sergiu Buș a recuperat o minge la jumătatea terenului, a plecat în atac, dar a șutat pe lângă poarta lui Andrei Vlad. În minutul 30, Gabriel de Moura a căzut în careul de 16 metri al FCSB-ului, centralul a lăsat jocul să continue, formația gazdă a plecat pe contraatac, iar Răzvan Pleșca a blocat șutul lui Darius Olaru.

Gaz Metan a reușit să egaleze în minutul 57. Marius Constantin l-a deschis pe partea stângă pe Sergiu Buș, acesta a pătruns în careul de 16 metri pe lângă Perianu și a șutat fără speranță pentru Andrei Vlad. În minutul 63, șutul lui Gabriel de Moura a trecut peste poarta lui Andrei Vlad, iar peste un minut Sergiu Buș a fost blocat de portarul formației gazdă în poziție de unu la unu cu acesta. Cu un sfert de oră înainte de pauză, formația gazdă a rămas în zece oameni după ce Florin Tănase a luat două cartonașe galbene în interval de un minut și implicit cartonașul roșu. Primul avertisment a venit în urma unei simulări în careul de 16 metri, iar cel de-al doilea după ce l-a călcat cu talpa pe Romeo Roberto.

În minutul 86, reluarea lui Sergiu Buș din alunecare a fost reținută de Andrei Vlad. Portarul FCSB-ului a reținut apoi și lovitura de cap a lui Marius Constantin din minutul 90 în urma unui corner. În prelungiri, Marius Constantin l-a faultat pe Niță în careul de 16 metri, iar centralul a indicat punctul cu var. A executat și marcat cu noroc Adrian Petre. Gaziștii au repus mingea de la centrul terenului, s-a aruncat în atac și au reușit să egaleze, după ce fundașul Juel Thomas Nielsen, aflat la debutul său în tricoul alb-negru, a împins mingea în poartă după o centrare din partea stângă a terenului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here