Acasă Nova TV

Un minor de 16 ani din Biertan a intrat cu mașina într-un cap de pod

1851
mai multe persoane

Un minor de 16 ani din Biertan a intrat cu mașina într-un cap de pod.

Un minor de 16 ani a fost implicat cu vinovăție într-un eveniment rutier pe un drum de hotar, în afara localității Biertan. După accident, a părăsit locul fiind identificat la scurt timp.

,,Luni după-amiază în jurul orei 16:00, un minor  a fost implicat într-un autoaccident rutier, intrând cu mașina într-un cap de pod. Polițiștii rutieri, în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, au stabilit că minorul, în vârstă de 16 ani, domiciliat în Biertan, în timp ce conducea un autoturism pe un drum de hotar, asfaltat, în afara localității Biertan, având direcția de deplasare înspre Hula Richișului, în apropierea unui saivan de animale, nu a adaptat viteza într-o curbă ușoară la stânga, semnalizată corespunzător, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă pe sensul său de mers și a intrat într-un cap de pod.

După producerea evenimentului rutier acesta a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior de către polițiști. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a altor 3 pasageri din autoturism. Minorul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here