Acasă Nova TV

Explozie la Curciu | 5 persoane au fost rănite

3767
Curciu

Sâmbătă dimineața s-a produs o explozie la o locuință din satul Curciu.

Sâmbătă dimineața în jurul orei 5:30, pe strada Principală din satul Curciu, comuna Dârlos, s-a produs o explozie a unei butelii de gaz. La fața locului au intervenit trei echipaje de tip B2, ale Serviciului Județean de Ambulanță. De asemenea, Secția de pompieri Mediaș din cadrul ISU Sibiu a intervenit cu două echipaje SMURD și un echipaj de pompieri militari.

S-au acordat îngrijiri medicale pentru trei adulți și doi copii care au fost transportați, conștienți la CPU Mediaș cu arsuri pe diferite suprafețe din corp.

,,Echipajele medicale SAJ impreuna cu echipajele ISU au acordat asistență medicală de urgență la trei adulti si doi copii care prezentau arsuri de diferite grade. Astfel, o femei de 64 prezenta arsuri membre superioare și torace, un bărbat de 65 ani, se pare că e cel mai grav rănit, cu arsuri pe o suprafață de 90% de diferite grade pe membre, torace și abdomen, un bărbat de 30 ani, la fel cu arsuri pe membre, torace și abdomen.

Au fost rănite și 2 fetițe de 7 și 10 ani. Cea de 10 ani prezintă arsuri pe 30 % din suprafața corporală, iar cea de 7 ani arsuri la față si membre superioare. Victimele au fost transportate la CPU Mediaș. După evaluarea din CPU Mediaș s-a hotărât transportarea victimelor la UPU Sibiu” a precizat Crinu Scridon, Purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Foto: arhivă

Articolul precedentAccident cu 4 răniți după o depășire neregulamentară | Foto
Articolul următorMEDIAȘ 120 | Cu și despre copii de 1 Iunie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.