Acasă Sibiu

Accident cu 4 răniți după o depășire neregulamentară | Foto

3444
depășire neregulamentară

Vineri seara a avut loc un accident cu 4 răniți după o depășire neregulamentară.

Pe Drumul Național 1, în apropierea intersecției sens giratoriu cu DN 7C, între Scoreiu și Arpașu de Jos, un bărbat din Avrig în vârstă de 30 de ani, la volanul unui autoturism condus spre Sibiu, s-a angajat într-o depășire neregulamentară,  a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de către un brașovean în vârstă de 35 de ani.

,,Accidentul s-a produs în zona de acțiune a indicatorului Depășire interzisă.
Momentan, trafic alternativ pentru realizarea cercetării la fața locului” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

SAJ SIBIU a trimis la locul accidentului doua echipaje de tip B 2. Echipajele au asistat 4 victime cu vârste de 27,30,32 și 35 ani, dar doar una a fost transportată la spital.

,,Un bărbat de 32 ani a prezentat un traumantism cranio cerebral acut inchis și multiple excoriații. A fost transportat la spital în stare stabilă. Ceilalți accidentați au refuzat transportul la spital, ei fiind în stare bună,cu leziuni ușoare” a declarat Crinu Scridon, Purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.