Acasă Nova TV

Accident cu un rănit la ieșirea din Mediaș spre Dârlos | Foto

5238
La ieșirea din Mediaș spre Dârlos

Vineri seara s-a petrecut un accident soldat cu un rănit la ieșirea din Mediaș spre Dârlos.

La ieșirea din Mediaș spre Dârlos, în intersecția Drumului Județean 142A cu Drumul Comunal 17, pe fondul vitezei neadaptate într-o curbă la dreapta, un tânăr în vârstă de 19 ani din Dârlos, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism școală, condus de un tânăr în vârstă de 19 ani din Dumbrăveni.

,,În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pasagerului din autoturismul vinovat, un tânăr în vârstă de 19 ani, din Dârlos. Acesta a fost transportat la spital, conștient. Traficul este blocat în zona producerii accidentului” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La locul accidentului a intervenit un echipaj SMURD. Două persoane au primit îngrijiri medicale, iar un tânăr de 19 ani a fost transportat la Spitalul Mediaș cu traumatism cranio cerebral.

,,ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD, între Mediaș și Dârlos, la un accident rutier produs între două autoturisme. S-au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane implicate, iar un bărbat de 19 ani a fost transportat la CPU Mediaș cu traumatism cranio celebral” spune Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here