Acasă Transilvania Online

ROMGAZ rămâne un partener de încredere pentru spitalele din România

885
ROMGAZ rămâne un partener de încredere

Romgaz rămâne un partener de încredere pentru spitalele din România și sprijină, alături de Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, unitățile medicale în lupta cu noul Coronavirus.

ROMGAZ direcţionează banii alocaţi sponsorizărilor pentru sectorul medical către spitalele din țară care au nevoie de sprijin în această perioadă pentru achiziția de aparatură medicală necesară și echipamente de protecție împotriva COVID 19, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

ROMGAZ a răspuns apelului venit din partea Ministrului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, dl Virgil Popescu și a alocat suma de 1.500.000 lei pentru a veni sprijinul Spitalului Județean de Urgență Alba pentru achiziția de materiale sanitare necesare luptei împotriva COVID 19.

foarte important Romgaz SA Mediaș directorul general

“În urma discuțiilor cu Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, dl Virgil Popescu, am decis că, prioritar pentru ROMGAZ este să sprijim spitalele din România în lupta cu Coronavirus. Suntem cu toții conștienți de importanţa sprijinirii spitalelor cu aparatură medicală și cu echipamentele de protecție necesare, astfel încât personalul medical să fie protejat și populația să se simtă în siguranță! Doar împreună putem să
acționăm corespunzător și să limităm pe cât posibil efectele nefaste ale pandemiei. Asigur autoritățile statului că au în ROMGAZ un partener de încredere și vom face tot ce ne stă în putință pentru a ajuta spitalele din România”.

Adrian Volintiru, director general Romgaz

De la începutul declanşării stării de urgenţă, ROMGAZ a sprijinit Crucea Roşie Română pentru a achiziţiona şi distribui 1.000.000 de măşti medicale pentru protecţia împotriva COVID-19.

Compania a oferit suport financiar Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu pentru extinderea şi dotarea secţiei clinice Anestezie Terapie Intensivă în vederea pregătirii pentru tratarea pacienţilor COVID 19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.