Acasă Sibiu

Accident cu o persoană decedată și una rănită grav | Foto

6857
o persoană decedată

Joi seara s-a produs un accident soldat cu o persoană decedată și una rănită grav.

Pe Drumul Județean 106S, la intrare în Roșia, într-o curbă la stânga, șoferul unui autoturism a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din păcate, evenimentul a dus la decesul conducătorului auto și rănirea gravă a pasagerului din dreapta.

,,ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj SMURD. La fața locului s-au identificat două persoane de sex masculin, implicate, dintre care unul decedat.  S-au acordat îngrijiri medicale unui bărbat de aproximativ 37 de ani care a fost transportat de echipajul SMURD în stare de inconștiență la spital” a precizat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

ACTUALIZARE:

Bărbatul care și-a pierdut viața în accident era polițist. 

,,Accidentul rutier produs în această seară este cu atât mai dureros pentru noi, polițiștii sibieni, cu cât cel care și-a pierdut viața a fost unul dintre colegii noștri. Agent de poliție în cadrul Centrului Operațional din I.P.J. Sibiu, a fost un om extraordinar, iar cuvintele ne sunt de prisos pentru a spune cât îi vom simți lipsa. Transmitem sincere condoleanțe familiei colegului nostru și ne exprimăm regretul profund pentru pierderea suferită!” spune Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Foto: ISU Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here