Acasă Sibiu

Pompierii au așteptat cu flori & aplauze angajatele Spitalului Județean care îngrijesc bolnavii COVID-19

829
flori & aplauze angajatele Spitalului Județean

Pompierii militari din cadrul ISU Sibiu au așteptat cu flori & aplauze angajetele Spitalului Județean aflate în prima linie cu bolnavii COVID-19.

În curtea interioară a spitalului, șeful ISU, Cosmin Balcu și câțiva dintre colegii săi au adresat personalului medical cuvinte de laudă și mulțumiri. Pompierii militari au oferit ghivece cu flori și au aplaudat.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, florile obținute destul de greu într-o dimineață de duminică nu s-au dorit a fi o campanie de conștientizare publică a unei situații, cât un gest de sprijin și de empatie pentru cei care, alături de ei, fac parte din ”prima linie”.

Video: Facebook / Maria Andra Manzat

Acțiunea pompierilor sibieni vine după ce au apărut în presă articole cu agresiunea verbală asupra unei asistente din cadrul Spitalului Județean.

”Trebuie să fim alături cu toții, să fim o echipă, să încurajăm cadrele medicale, chiar dacă suntem în aceleași tranșee. Trebuie să ne încurajăm, să fim optimiști, să inspirăm încredere cetățenilor și să fim pozitivi, empatici. Să fim pozitivi și să și zâmbim”

col. Cosmin Balcu, șeful ISU Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here