Acasă Nova TV

Raport Coronavirus Sibiu | Numărul persoanelor infectate aproape s-a dublat în ultimele 24 ore în județ

5359
52 persoane Numărul persoanelor infectate coronavirus

Numărul persoanelor infectate COVID-19 aproape s-a dublat în ultimele 24 ore, în județul Sibiu.

În ultimele 24 de ore, pe raza județului Sibiu, în urma testării pentru COVID-19 se înregistrează un număr de 49 de cazuri pozitive și 282 de rezultate negative. Cifra celor infectați a crescut cu 22 față de ultima raportare a Prefecturii.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 2456 persoane izolate și 451 persoane în carantină în 5 centre de carantină de pe raza județului.

Au fost gestionate un număr de peste 120 de apeluri primite prin intermediul celor două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail cjcci@isusibiu.ro), puse la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice locale.

Întrucât pe raza județului Sibiu numărul de cazuri confirmate pozitiv a crescut, vă rugăm să rămâneți în casă, și să reduceți cât de mult posibil deplasările pentru siguranța dumneavoastră și a celor dragi!

De asemenea aducem mulțumiri forțelor de ordine, pompierilor militari și în special personalului medical pentru toate eforturile pe care le depun!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here