Acasă Transilvania Online

Sibienii continuă să încaseze amenzi | Sâmbătă în județ s-au aplicat peste 100 la restricționarea circulației

2056
Sâmbătă în județ s-au aplicat peste 100 la restricționarea circulației abuzuri

O parte dintre locuitorii județului Sibiu continuă să aibă probleme cu respectarea măsurilor privind restricționarea circulației. Numai Sâmbătă, 4 aprilie, s-au aplicat peste 100 de amenzi.

218 de polițiști sibieni, 115 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Brașov, 11 efective MApN și 63 de polițiști locali au desfășurat 120 misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID–19.

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 4 aprilie, au fost aplicate 144 de sancțiuni în valoare de 266.000 lei, dintre care 122 de sancțiuni, în valoare de 250.000 lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

828 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină, fără a fi identificate persoane care nu au respectat măsura izolării.

De asemenea, 6 societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență, se arată într-un comunicat al Prefecturii Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here