Acasă Revista Presei

Condițiile de călătorie cu avionul se schimbă | Wizz Air a prezentat noile protocoale | VIDEO

3224
Wizz Air oprește motoarele Condițiile de călătorie

Condițiile de călătorie cu avionul se schimbă odată cu ridicarea restricțiilor datorate pandemiei de coronavirus.

Compania Wizz Air a prezentat noile protocoale

Acestea vor fi introduse pentru a asigura sănătatea pasagerilor și a echipajului. Totodată noile măsuri vor contribui la distanțarea fizică în timpul îmbarcării și curățenia sporită la bord.

Astfel pasagerii ar trebui să facă check-in și să efectueze orice achiziții de servicii online, cum ar fi plata pentru bagaje suplimentare, pentru a reduce interacțiunea neesențială la aeroport.

Compania recomandă utilizarea punctelor autonome de predare a bagajelor, acolo unde sunt disponibile, pentru a crește și mai mult distanțarea fizică în etapa premergătoare îmbarcării.

Deși filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează 99,7% dintre virusurile și bacteriile din aerul din cabină, echipajul și pasagerii vor avea obligația să poarte măști pe tot parcursul zborului.

Echipajul de cabină va distribui șervețele de igienizare fiecărui pasager, în timp ce eliminarea revistelor de la bord și încurajarea plății cu mijloace contactless în timpul cumpărăturilor la bord sunt măsuri introduse pentru minimizarea contactului fizic.

Pe zborurile unde gradul de încărcare permite, echipajul va supraveghea distanțarea locurilor între pasageri.

Credem că noul protocol de sănătate al Wizz Air îi va ajuta pe pasageri să se simtă mai liniștiți atunci când călătoresc cu noi, în timp ce noi continuăm să răspundem nevoilor clienților noștri, acum cu măsuri de igienă îmbunătățite”, spune Váradi József, CEO al Wizz Air, citat de Digi24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here