Acasă Nova TV

Covid-19 Sibiu | 3 cazuri noi de persoane infectate în județ

1375
COVID-19 România | Raportul cazurilor pentru 4 Aprilie 2020 2 Mai

3 cazuri noi de persoane infectate în județul Sibiu.

În județul Sibiu, numărul de persoane confirmate pozitiv în urma testării COVID-19 a ajuns  astăzi, 8 aprilie, la 72 de cazuri. În ceea ce privește rezultatele negative, în județul nostru se înregistrează 312 de rezultate negative.Tot astăzi, numărul persoanelor vindecate a ajuns la 5. La data curentă, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Căpitan Dumitru Croitoru al județului Sibiu monitorizează un număr de 1454 persoane izolate și 543 persoane în carantină.

,,Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a gestionat un număr un număr de peste 125 de apeluri primite prin intermediul celor două numere de telefon 0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail cjcci@isusibiu.ro,  puse la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice locale.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Căpitan Dumitru Croitoru al județului în ultimele 24 de ore, aceștia au răspuns prompt unui număr de 37 de solicitări la numărul de urgență 112, intervențiile fiind preponderent cazuri de natură medicală.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, Serviciul de Ambulanță Județean Sibiua intervenit pentru a oferi asistență medicală de urgență, unui număr de84de solicitări pe toată raza județului Sibiu.

La data de 07.04.2020, 235 de polițiști sibieni,120 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Brașov, 11 efective MApN și 55 de polițiști locali au desfășurat 169 misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 7 aprilie, au fost aplicate 84 de sancțiuni în valoare de peste 161.000 lei, dintre care 1 pentru nerespectarea măsurilor de carantină/izolare și 83 aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

În perioada de referință, 18 de persoane au fost conduse în centrele de carantină și 578 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor de izolare, fiind identificată 1 persoană care nu a respectat măsura izolării. De asemenea, 12 societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență.

Vă rugăm să evitați deplasările care nu sunt strict necesare, să respectați toate prevederile în vigoare și rămâneți în casă, atât pentru siguranța dumneavoastră, cât și a celor dragi!” se arată în informarea de presă remisă de Prefectura Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here