Acasă Sibiu

Incendiu de proporții la un magazin și un depozit de mobilă | Foto&Video

1946

Sâmbătă seara a avut loc un incendiu de proporții la un magazin și un depozit de mobilă.

ISU Sibiu a fost solicitat sâmbătă seara în jurul orei 23:00 să intervină la un incendiu produs la un magazin de articole mobilier, situat pe Șoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu. Într-o primă fază s-a intervenit cu șase autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospeciala de salvare de la înălțime și un echipaj SMURD.

,,Incendiul se manifesta la o parte din clădirea magazinului și un depozit. Nu au fost semnalate victime. În momentul de față incendiul este localizat de către pompierii pompierii militari sibieni. Au ars aproximativ 6000 metri pătrați. Efectivele au fost suplimentate astfel că se acționează în momentul de față cu opt autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de stingere și salvare de la înălțime și două autospeciale de prim ajutor medical calificat Smurd” a precizat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

ACTUALIZARE:

,,Incendiu a afectat complexul comercial care se întinde pe o suprafață de aproximativ 6 000 metri pătrați. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric generat de suprasolicitarea tabloului de distribuție a curentului electric. Precizăm că, complexul comercial deține autorizație de securitate la incendiu” a precizat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Video: ISU Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here