Acasă Nova TV

A demarat campania online Eu stau acasă

423
Eu stau acasă

A demarat campania online Eu stau acasă.

Primăria Mediaș prin Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret, a demarat o campanie online intitulată Eu stau acasă. Prin intermediul acesteia vor fi promovate imagini, videoclipuri și idei de activități, practic munca depusă de copii în perioada de izolare la domiciliu.

Campania ,,Eu stau acasă” se adresează copiilor dar și părinților, care trebuie să înțeleagă și să respecte măsurile de prevenție anunțate de autorități, să evite locurile aglomerate, să respecte regulile de igienă și să stea în casă.

Pentru a sprijini părinții și pentru a promova munca depusă de copii în perioada de izolare la domiciliu, vor fi promovate imaginile, video-urile, ideile de activități trimise pe pagina de Facebook Mediaș – Tradiții, istorie și gastronomie.

,,Dată fiind situația actuală, autoritățile din România au decis închiderea instituțiilor de învățământ pentru a limita răspândirea virusului COVID-19.
Părinții trebuie să se gândească la siguranța și sănătatea lor, a copiilor și a bunicilor.

Toți trebuie să dăm dovadă de responsabilitate, să înțelegem și să respectăm măsurile de prevenție anunțate de autorități, să evităm locurile aglomerate, să respectăm regulile de igienă și să stăm în casă. Copii au nevoie de stabilitate, iar în perioada în care școlile și grădinițele sunt închise, principalul motiv de îngrijorare al părinților este gestionarea timpului petrecut în casă și limitarea timpului petrecut în fața calculatorului.

Pentru a sprijini părinții și pentru a promova munca depusă în perioada de izolare la domiciliu vom promova imaginile, video-urile, ideile de activități trimise pe pagina de Facebook Mediaș – Tradiții, istorie și gastronomie. Părinții, cadrele didactice, toți medieșenii care au propuneri de activități pentru copii realizate în interior ne pot trimite pe contul messenger al paginii de Facebook Mediaș – Tradiții, istorie și gastronomie. Cele mai valoroase activități vor putea fi promovate în mass-media: radio și televiziunea locală.

Dragi părinți, profitați de această perioadă pentru a întări relația părinte-copil, încurajați copii să vă ajute la prepararea mâncării, desenați împreună și realizați fotografii sau filmări pentru a ne putea bucura împreună cu dumneavoastră de aceste momente! Eu stau acasă!” se arată în comunicatul de presă remis de Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here