Acasă Nova TV

Covid-19 Sibiu | 55 teste negative în județ

679
Doi bărbați cu afecțiuni respiratorii

55 teste negative au fost confirmate în județul Sibiu. 

Conform datelor valabile pentru ziua de vineri, în județul Sibiu sunt izolate la domiciliu un număr de 1335 de persoane, se află în carantină, în spații identificate în acest sens, 94 de persoane, sunt internate 12 persoane și s-au efectuat 162 de recoltări în vederea testării. Toate cele 55 rezultate primite sunt negative, iar restul de 107 probe sunt în lucru.

La ora actuală nu există nici un caz confirmat pozitiv.

,,Până în prezent, polițiștii sibieni au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, în conformitate cu prevederile OUG nr. 1/1999. Dintre acestea, 6 au fost aplicate unor persoane fizice care nu au respectat măsura izolării, iar 3 sancțiuni au fost aplicate unor persoane juridice care au încălcat măsura suspendării activității.

De asemenea, au fost întocmite două dosare penale în conformitate cu prevederile art. 352 din Codul Penal.

În continuare rugăm cetățenii să respecte cu maximă seriozitate toate măsurile de prevenție dispuse și să se informeze din surse oficiale. În acest sens pot accesa platforma online COVID-19 Știri Oficiale (stirioficiale.ro).

De asemenea, în cadrul Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției au fost operaționalizate două numere de telefon la care cetățenii județului Sibiu pot obține informații referitoare la modul de comportare în vederea prevenirii răspândirii coronavirusului: 0269-211254 și 0269-216103” se arată în comunicatul postat pe site-ul Prefecturii Sibiu.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here