Acasă Nova TV

Proiectele Mediașului vor primi sprijinul Guvernului României

1285
proiectele

Proiectele Mediașului vor primi sprijinul Guvernului României.

Primarul Gheorghe Roman a trecut săptămâna trecută, pragul a patru ministere și al Companiei Naționale de Investiții, pentru a discuta despre proiectele municipiului de pe Târnava Mare.

Prezentă sâmbătă la Mediaș, Raluca Turcan a explicat că printre primii oameni care au venit la Guvern cu dosarele care cuprind proiectele orașului a fost Primarul Gheorghe Roman. Vicepremierul spune că acestea vor fi deblocate, iar municipiul va avea în Guvern un partener așa cum merită. 

La mijlocul săptămânii trecute, Primarul Gheorghe Roman alături de Vicepremierul Raluca Turcan, au fost la Ministerul Transporturilor, la Ministerul Afacerilor Interne, la Ministerul Economiei, la Ministerul Fondurilor Europene, dar și la Compania Națională de Investiții. Subiectele abordate au fost deblocarea proiectului de infrastructură de apă-canal al companiei Apa Târnavei Mari, trecerea imobilelor aflate în ruină de la fosta unitate militară de aviație în domeniul public al municipiului, centura ocolitoare, construcția de blocuri ANL, dar și construirea unui cămin cultural și a unui teren de fotbal în satul aparținător Ighișu Nou respectiv a unei noi săli de sport moderne în Mediaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here