Acasă Transilvania Online

Podul de la Târnăveni e gata | Circulația pe DN 14A va fi reluată

2910
Podul de la Târnăveni, pe DN 14A este gata

Podul de la Târnăveni, pe DN 14A este gata și va fi inaugurat duminică, anunță autoritățile locale din orașul de pe Târnava Mică.

Demolarea podului rutier din Târnăveni a început pe 11 iunie 2019, dată de la care accesul a fost oprit. Compania Strabag, constructorul obiectivului, anunțase inițial că redeschiderea podului de pe DN 14A se va face pe 20 noiembrie însă evenimentul a fost amânat pentru 1 Decembrie.

Edilul orașului Târnăveni, Sorin Megheșan, a propus ca obiectivul să fie botezat Podul Centenarului. Podul va fi deschis Duminică 1 Decembrie 2019 de la ora 13.30, după inaugurarea oficială.

” … Vă mai cer îngăduința de a boteza investiția pe care o inaugurăm cu numele “Podul Centenarului”. În numele celor 101 ani ai României și în numele cel puțin al următorilor 100 de ani, cât va dăinui podul nostru nou. Să fie într-un ceas bun! ”

Noul pod de la Târnăveni are două benzi rutiere pe sens și lățimea totală a părții carsoabile de 12 metri. Podul are lungimea de 37,5 metri și lățimea de 15,2 metri.

Foto: punctul.ro

1 COMENTARIU

  1. bravo lor!…al nostru edil, „marele” edil a dat comanda sa repare trotuarele de pe podul peste Tarnava directia Tarnaveni din luna iulie, si sa vezi minune…desteptii care se ocupa de reparatii, au inceput pe ambele sensuri sa strice trotuarele, a venit iarna si ele nu sunt gata nici pe departe…..si tugulanii, circula pe drum….in caz de vre-un accident, cine e tras la raspundere?????

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.