Acasă Sibiu

Noul mall din Sibiu a fost evacuat | 3 persoane la spital

2195

Noul mall din Sibiu a fost evacuat miercuri seara.

În urma unui apel venit pe numărul de urgență 112, în jurul orei 21:55, ISU Sibiu a fost sesizat cu privire la existența unei situații de urgență la mall-ul din Sibiu. La fața locului au intervenit peste 25 de pompieri militari, trei autospeciale Smurd și autospeciala de salvare victime multiple, o autospeciala CBRN, o autospeciala de stingere, o autospecială de descarcerare.

,,Mall-ul a fost evacuat preventiv și momentan specialiști CBRN evaluează situația existenta. Trei persoane de sex masculin din serviciul privat de pompierii au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la UPU Sibiu pentru investigații suplimentare” a precizat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Din câte se pare, cauza acestui incident a fost o scăpare de gaze.

,,Stimați clienți, vă cerem scuze pentru disconfortul creat în această seară. Din cauza unei defecțiuni minore a unei valve de CO2, am fost nevoiți să evacuăm centrul comercial pentru siguranța vizitatorilor şi colaboratorilor noştri. Vă mulțumim pentru înțelegere!” este mesajul postat pe pagina de Facebook a magazinului.

ACTUALIZARE

Au fost efectuate măsurători și a fost evaluată situația în colaborare cu instituțiile competente. S-au oferit îngrijiri medicale pentru 5 adulți care acuzau amețeli și stări de vomă care ulterior au fost transportați la UPU Sibiu pentru investigații suplimentare. Pompieri militari și specialiști CBRN au rămas pentru supravegherea zonei, în mod preventiv.

Foto&Video: ISU Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here