Acasă Nova TV

Mediașul va avea 3 cetățeni de onoare noi

1575

Mediașul va avea 3 cetățeni de onoare noi.

Trei proiecte de hotărâre în acest sens, sunt înscrise pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Mediaș din luna noiembrie. Este vorba despre Maria Stănescu, Pompei Hădărean și Nicolae Romulus Moise. Aceștia vor deveni cetățeni de onoare ai municipiului de pe Târnava Mare.

Activitatea Mariei Stănescu se identifică cu existența și rolul Asociației Phoenix Speranța, pe care a înființat-o și a cărei misiune este aceea de a crește calitatea vieții persoanelor vulnerabile, se arată în referatul care însoțește propunerea de conferire a titlului de cetățean de onoare.

Pompei Hădărean este o personalitate recunoscută în plan local și național, care s-a remarcat printr-o activitate bogată în domeniul construcțiilor și cel managerial, este motivarea din referatul care însoțește proiectul de hotărâre.

Nicolae Romulus Moise a copilărit la Mediaș, este absolvent al Liceului Teoretic Stephan Ludwig Roth și a avut un rol important în dezvoltarea flotei maritime comerciale a României pe care a condus-o, iar ulterior a pus bazele Universității Maritime din Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.