Acasă Nova TV

CRRPH Mediaș a aniversat opt ani de la înființare

654

Centrul de Recuperare și Reabilitare pentru Persoane cu Handicap Mediaș a aniversat opt ani de la înființare.

Cu prilejul aniversării a opt ani existență a fost organizată Ziua Porților Deschise. Participanții au avut ocazia să viziteze instituția, dar și să ia parte la un program cultural-artistic pregătit de beneficiari dar și de invitați surpriză. 

Centrul de Recuperare și Reabilitare pentru Persoane cu Handicap Mediaș și-a deschis miercurile porțile pentru comunitate. Evenimentul a fost prilejuit de aniversarea a opt ani de activitate a instituției aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu. Participanții la Ziua Porților Deschise au avut ocazia să asiste la un program cultural artistic realizat de beneficiarii CRRPH Mediaș, iar invitați au fost Vasile Pădure și Zoly Pop. 

Centrul de Recuperare şi Reabilitare pentru Persoane cu Handicap Mediaş, este o instițutie publică aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu și în structura Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecția Copilului. Misiunea sa este de a furniza servicii specifice de asistenţă socială, medicală, psihologică şi de recuperare pentru un număr de 50 persoane adulte cu dizabilităţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here