Acasă Nova TV Advertoriale

Când bugetul nu este un criteriu de selecție, cum alegi între un telefon Samsung Galaxy Note 10 și Samsung Galaxy Note 10 Plus?

323
Samsung Galaxy Note 10

Când bugetul nu este un criteriu de selecție, cum alegi între un telefon Samsung Galaxy Note 10 și Samsung Galaxy Note 10 Plus?

Pe piața telefoniei mobile anul acesta s-a remarcat o competiție acerbă între diferite branduri cu renume mondial. Companiile chinezești au luat cu asalt piețele din Asia și Europa, iar Samsung a răspuns printr-un contraatac în care au ieșit în evidență nenumărate terminale premium ca de exemplu telefoanele Samsung Galaxy Note 10 și Samsung Galaxy Note 10 Plus.

Am putea scrie volume dacă ar fi să vorbim despre toate caracteristicile pentru care Samsung Note 10 și Samsung Note 10 Plus sunt două telefoane absolut extraordinare. Dar pentru a fi scurți și la obiect și în primul rând, pentru a te ajuta să iei o decizie în cunoștință de cauză în cazul în care dorești să achiziționezi unul dintre terminale, ne vom limita la diferențele dintre ele.

Există însă un singur lucru legat de design, pe care cele două terminale îl au în comun și pe care vrem să-l subliniem. Aspectul oricăruia dintre ele poate fi adaptat propriilor gusturi cu un set de huse personalizate de la Itelmobile.ro. Aici poți găsi o gamă variată de huse personalizare Samsung Note 10 și huse personalizate Samsung Note 10 Plus cu ajutorul cărora să-ți exprimi prin aspectul telefonului hobby-urile, interesele și pasiunile.

3 Din cele mai importante diferențe dintre Samsung Note 10 și Samsung Note 10 Plus

#1 Display-ul

“Plus-ul” din numele terminalului Samsung Galaxy Note 10 Plus vine în primul rând de la dimensiunile ecranului. Display-ul acestui aparat este mai generos decât cel al terminalului Samsung Galaxy Note 10 și oferă o rezoluție de 1440p în comparație cu 1080p.

#2 Memoria

De asemenea, tot ca pe un plus putem privi și cei 4 GB de memorie RAM extra cu care este prevăzut telefonul mai mare. Ca memorie internă pe de altă parte, ambele telefoane au câte 256 de GB pentru stocarea imaginilor și melodiilor preferate. Însă și aici, diferența dintre terminalul mai scump și cel ieftin este posibilitatea de dublare a spațiului.

#3 Bateria

Carcasa mai voluminoasă a telefonului Samsung Note 10 Plus nu este concepută doar pentru a se potrivi ca măsură cu display-ul acestui telefon. Sub ea se ascunde o baterie de 4300 mAh, cu 800 de mAh mai mare decât a telefonului Samsung Note 10. De asemenea, cu toate că viteza de încărcare pentru fiecare din cele două telefoane este de 25 W, Samsung Note 10 Plus dispune de o opțiune de încărcare rapidă de până la 45 W, prin folosirea unui adaptor.

De ce recomandăm Samsung Galaxy Note 10 Plus amatorilor de telefoane mobile din gama Samsung Galaxy Note?

Deși cu greu găsești diferențe între redarea imaginilor unui telefon Samsung Note 10 și un telefon Samsung Note 10 Plus, cu toate că rezoluția celui din urmă este mai mare, ca iubitor de note-uri Samsung Note 10 Plus te va cuceri prin dimensiuni. În niciun caz nu putem contrazice senzația de confort pe care o oferă la utilizare un Samsung Note 10 pentru ergonomia sa, dar să recunoaștem, cine își cumpără un Note de la bun început dacă nu își dorește un ecran cu adevărat uriaș?

Stiloul S Pen este identic la ambele aparate comparate în acest articol, dar parcă te simți altfel când îl folosești să desenezi ilustrații sau să editezi imagini pe un display mai mare. Altfel, pe un aparat de dimensiuni mici, întrebarea principală pe care trebuie să ți-o pui este dacă chiar ai nevoie sau nu de un telefon cu S Pen sau nu?

Samsung Galaxy Note este fără îndoială un dispozitiv special conceput pentru artiști și oameni creativi, care-și doresc un terminal pe care să-și poată schița ideile și să dea viață ilustrațiilor lor. De aceea, cu toate că va trebui să plătești suplimentar câțiva euro buni pentru un Samsung Note 10 Plus spre deosebire de un Samsung Note 10, pe termen lung investiția se justifică și poate chiar se amortizează dacă prin intermediul acestui telefon reușești să creezi ilustrații valoroase.

În concluzie, la alegerea unui telefon Samsung Galaxy Note, nu trebuie niciodată să te gândești care este cel mai bun terminal privit strict ca un dispozitiv de telecomunicații. Ci la note-uri mai ai un criteriu în plus de selecție și acela este facilitatea cu care poți crea artă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.