Acasă Nova TV Advertoriale

Pariuri profitabile | Ce sunt și cum le poți plasa

176
Pariuri profitabile Ce sunt și cum le poți plasa

Multe persoane visează să câștige bani din pariuri sportive, dar acest lucru nu este atât de ușor pe cât pare.

Pentru a reuși acest lucru, trebuie să utilizezi anumite metode și să încerci să plasezi numărul maxim de pariuri profitabile. Ce este un pariu profitabil? Cum poți plasa un pariu profitabil? Cât ar trebui să pariezi? Acestea sunt întrebări la care vom încerca să răspundem în acest articol.

Ce este un pariu profitabil?

Un pariu profitabil este unul care oferă câștiguri cu risc redus. Adică este un tip de pariu pe care îl poți repeta cu o anumită frecvență, știind sigur că îți va oferi beneficii.

Considerăm că pariurile profitabile sunt cele care au cote cuprinse între 1,5 și 2,0, deși acestea se pot schimba în funcție de evenimentul în cauză și de cota pe care o are pariul pe care dorești să îl faci.

Desigur, niciun pariu nu este 100% sigur, decât dacă evenimentul este organizat. Este un lucru de care trebuie să ții întotdeauna cont. De asemenea, pentru a plasa un pariu profitabil merită să ții cont și de diversele pronosticuri pariuri care îți sunt oferite zilnic gratuit de către tipsteri cu mare experiență în domeniu.

Cum plasezi pariuri profitabile?

Pentru a plasa pariuri profitabile este recomandat să ai cunoștințe avansate despre un anumit sport. Dacă ești expert în fotbal, vei plasa mai ușor pariuri profitabile decât pe ​​alt sport despre care nu ai foarte multe cunoștințe.

În cazul unui pariu profitabil ar trebui să existe întotdeauna un echilibru între risc și beneficiu. Este inutil să faci 20 de pariuri combinate săptămânal, cu 8 selecții fiecare, deoarece:

  • Este foarte riscant;
  • Nu este profitabil dacă pierzi toate pariurile.

Exemple de pariuri profitabile

Pariuri profitabile pot fi plasate ținând cont de statistici. Într-un duel dintre Nadal- Djokovic,  pe hard, sârbul este de obicei jucătorul favorit, indiferent de forma bună a lui Nadal. Situația este complet diferită pe zgură, unde am putea spune că Nadal este aproape întotdeauna jucătorul favorit.

În fotbal, dacă sunteți fani ai unei echipe mari din La Liga (Primera División) și nu este într-o formă bună, nu vă fie teamă să pariați pe echipa rivală. Voi știți mai bine decât oricine ce poate face echipa favorită. Pariați, dar faceți-o întotdeauna rațional.

Mod de obținere a rentabilității maxime

Pentru a obține cea mai bună rentabilitate la pariuri, este esențial să verifici cotele caselor de pariuri la care ești înregistrat.

Este întotdeauna recomandat să te înregistrezi la mai multe case de pariuri pentru a paria la cea care oferă cele mai mari cote. Uneori, diferența poate fi destul de palpabilă.

Cele mai profitabile piețe de pariuri

Așa cum am mai spus, pariurile profitabile sunt un amestec de risc și probabilitate.

 Șansă dublă

Pariurile cele mai bune sunt pariurile cu dublă șansă. De obicei, au cote foarte mici, deoarece sunt rezultatul unirii a două pronosticuri din 3 posibile.

Dar, în anumite cazuri, compensează utilizarea lor, deoarece există o probabilitate ridicată ca echipa care nu este favorită să câștige sau cel puțin să facă remiză.

Dacă crezi că echipa ta poate avea probleme cu o echipă mai modestă, care joacă și acasă, este o ocazie perfectă pentru a-ți încerca norocul astfel încât să obții profit.

Exemplu: O echipă puternică este în criză, există relații proaste între jucători și antrenor. Joacă acasă împotriva unei echipe de la mijlocul clasamentului și există o mare probabilitate să nu câștige. Pariază X2 în favoarea echipei gazdă.

Handicap asiatic

În cele mai multe cazuri, echipele mari au cote foarte mici față de altele. O modalitate de a face lucrurile mai interesante este să aplici un handicap asiatic -1, astfel încât acestea să câștige cu cel puțin 2 goluri diferență. Dacă câștigă doar cu 1 nu se întâmplă nimic, deoarece pariul este anulat. Joacă-te cu handicapurile pentru a obține yield-uri mai mari, dar fără a trece peste, deoarece lăcomia nu este niciodată bună.

Exemplu: Dacă Barcelona joacă acasă împotriva echipei de pe ultimul loc și se așteaptă să învingă, poți plasa un pariu de tip handicap pentru Barcelona -2, care va îmbunătăți semnificativ cota.

Pariuri live

Un alt tip de pariu foarte profitabil este cel live. Dacă urmărești meciul la televizor și ai mobilul la îndemână, este foarte indicat să plasezi pariuri pe următoarea echipă care va înscrie.

Cert este că în meciurile de fotbal există schimbări de tendință între prima și a doua parte.

Exemplu: Dacă o echipă A a depus un efort mare în prima repriză, punând multă presiune și alergând mult, este normal ca în a doua jumătate efortul să scadă, mai ales dacă cealaltă echipă B este în formă.

În acest caz poți paria că următorul gol este marcat de echipa B cu suficientă încredere, deoarece este o circumstanță care este îndeplinită de obicei. Mult succes îți dorim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here