Acasă Sport

Gaz Metan a învins Academica Clinceni în Liga 1

364
gaz metan întâlnește clinceni

Gaz Metan a întâlnit Academica Clinceni pe teren propriu. Partida a contat pentru etapa cu numărul 12 a campionatului Ligii întâi.

Tehnicianul Edi Iordănescu a început în formula Răzvan Pleșca, Marian Pleașcă, Ionuț Larie, Marius Constantin, Mihai Velisar, Neluț Roșu, Lukas Droppa, Ely Fernandes, Dumitru Cardoso, Darius Olaru și Sergiu Buș.

Tehnicianul Ilie Poenaru a început în formula Miguel Silva Santos, Florin Achim, Andrei Răuță, Răzvan Patriche, Paul Pîrvulescu, Eugen Cebotaru, Adrian Șuț, George Mierloi, Alexandru Buziuc, Laurențiu Buș și Jakob Vojtus.

Înaintea partidei de astăzi Gaz Metan ocupa locul patru iar Clinceni ocupa locul 12.

MINUTUL 2 OCAZIE GAZ METAN | Marius Constantin a reluat cu capul din careul de 16 metri, o centrare din dreapta, dar mingea a lovit bara din stânga portarului advers și a ieșit în afara terenului. VEZI FAZA AICI!

MINUTUL 71 GOOL GAZ METAN | Sergiu Buș reia în poartă din șapte metri după o centrare venită din dreapta de la Romeo Roberto. VEZI GOLUL LUI BUȘ!

MINUTUL 72 GOOL GAZ METAN | Dumitru Cardoso este deschis excelent de Ionuț Larie și singur cu portarul, Cardoso înscrie pentru 2-0. VEZI GOLUL LUI CARDOSO!

MINUTUL 84 GOL CLINCENI | La un corner de pe dreapta, Patriche a reluat cu capul, iar Roșu a deviat în propria poartă. VEZI GOLUL AICI!

FINAL DE MECI: Gaz Metan – Academica Clinceni 2:1

ACTUALIZARE DECLARAȚII IONUȚ STELESCU ȘI ILIE POENARU


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here