Acasă Sport

Al treilea eșec la rând în campionat | Gaz Metan a pierdut pe terenul CFR-ului

184
al treilea

Gaz Metan a înregistrat al treilea eșec la rând în campionat.

Gruparea de pe Târnava Mare a fost învinsă cu scorul de 3-0 pe terenul CFR-ului. Alb-negrii au primit două goluri din faze fixe în prima repriză, au ratat mai multe ocazii mari în debutul actului secund, iar apoi au mai primit un al treilea gol care a închis practic tabela.

Primul sfert de oră al partidei din Gruia a fost unul fără ocazii de poartă. În minutul 20, CFR a deschis scorul după o fază fixă. Ciprian Deac a bătut o lovitură liberă de pe partea stângă, iar Paulo Vinicius nemarcat în careu a înscris cu o lovitură de cap.

GOLUL DE 1-0

Peste alte patru minute Valentin Costache a șutat pe jos din afara careului de 16 metri, dar Răzvan Pleșca a fost la post. La poarta cealaltă, lovitura de cap a lui Ely Fernandes a trecut peste poarta lui Arlauskis. În minutul 42, Ciprian Deac a executat o lovitură liberă de pe partea dreaptă de această dată, iar Kevin Boli a dus scorul la 2-0 cu o lovitură de cap.

GOLUL DE 2-0

În prelungirile primei reprize, șutul lui Dumitru Cardoso din afara careului de 16 metri a trecut pe lângă poarta CFR-ului.

Gaz Metan a început în jumătatea adversă, iar în minutul 46 Dumitru Cardoso a fost blocat în careul de 16 metri de apărători adverși. Peste un minut șutul lui Lukas Droppa din marginea careului de 16 metri a trecut peste poarta CFR-ului. În minutul 50, lovitura de cap a lui Sergiu Buș din câțiva metri a trecut puțin pe lângă poartă. În minutul 54, același Sergiu Buș a scăpat singur spre poarta adversă, dar a șutat slab în brațele lui Arlauskis. Contrar cursului jocului cei care au marcat au fost tot clujenii. Bilel Omrani a șutat din careul de 16 metri, Fofana Boubacar nu a reușit să respingă, Răzvan Pleșca mascat, nu a văzut mingea care a intrat în poartă.

Golul de 3-0

În minutul 60, Ionuț Larie a centrat de pe partea dreaptă, iar Dumitru Cardoso a reluat cu capul direct în brațele lui Arlauskis. Ultima jumătate de oră nu a mai adus ocazii mari pentru niciuna dintre combatante, iar partida s-a încheiat cu victoria clară a CFR-ului.

Foto: telekomsport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here