Acasă Nova TV

Comuna Axente Sever s-a alăturat mișcării Let’s Do It Romania! | Foto

340
alăturat

Comuna Axente Sever s-a alăturat mișcării Let’s Do It Romania!.

Sâmbătă au fost organizate acțiuni de ecologizare la nivelul județului Sibiu în cadrul evenimentului ,,Let’s Do It, Romania! – Ziua de Curățenie Națională 2019”. Primăria Comunei Axente Sever și Școala Gimnazială Axente Sever s-au alăturat acestui eveniment și au organizat acțiuni de ecologizare la care au fost invitate să participe toate persoanele interesate.                                                               

,,Sâmbătă dimineața, câteva zeci de voluntari au făcut curățenie în localitățile Axente Sever și Agârbiciu și au strâns peste 50 de saci de gunoi. La acțiunile de curățenie din cele două localități, au participat angajați din cadrul Primăriei Axente Sever, consilieri locali, elevi ai Școlii Gimnaziale Axente Sever, împreună cu cadrele didactice și voluntari din comună. De asemenea, acțiuni de ecologizare au fost organizate și vineri, 27 septembrie 2019, de către profesorii și elevii Școlii Gimnaziale Axente Sever.

Acțiunile de ecologizare au avut scopul de a conștientiza cetățenii comunei despre impactul pe care îl au deșeurile aruncate în locuri necorespunzătoare asupra mediului, de a-i mobiliza în cadrul unor acțiuni civice și de a le oferi un exemplu de bune practici în ceea ce privește protejarea mediului înconjurător” se arată într-un comunicat de presă remis de Primăria Axente Sever.

Foto: Primăria Axente Sever

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here