Acasă Nova TV

Un medieșean s-a ales cu mașina grav avariată după ce un copac a căzut peste ea

3108
Un medieșean s-a ales cu mașina grav avariată de un copac

Ghinion teribil pentru un medieșean care și-a parcat mașina pe platoul Cornești din Târgu Mureș. S-a ales cu mașina grav avariată de un copac căzut.

Duminică după amiaza, într-o parcare de pe Platoul Cornești din Târgu Mureș s-a prăbușit un copac peste mașinile staționate acolo. Cel mai afectat a fost un autoturism al unui medieșean ce venise în vizită la Grădina Zoologică. Din fericire nimeni nu se afla în interior la momentul producerii evenimentului.

La fața locului a intervenit detașamentul de pompieri Târgu Mureș cu șase subofițeri și o autospecială ASAS.

Într-o postare pe Facebook păgubitul a scris că, după ce a aflat de eveniment printr-o postare pe rețeaua de socializare, la fața locului ” am rămas cu o foaie primită de la ISU Targu Mureș și o declarație data la Poliție! A trebuit sa chem o mașina de tractat și pe fratele meu care sa ne ducă acasă pentru ca eu sunt din Medias!

A venit o doamna de la primărie care a spus repede ca vinovat sunt cei de la Ocolul Silvic iar când a apărut după o ora cineva de la Ocolul Silvic mi-a explicat ca acești copaci sunt însemnați și trebuiau tăiați și uite tot așa se arunca de colo-colo vina!

Dar nu am sa renunț și cineva o sa plătească pentru acest lucru pentru ca paguba este totala și nu e normal ca acest lucru sa se întâmple, mai ales ca nu a bătut vântul sa zici ca era furtuna!

Articolul precedentAccident pe DN 14 la Daneș | Un autoturism a ajuns în șanț
Articolul următorRezultate Bacalaureat 2019 | La SNG sunt primele trei medii din Mediaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.