Acasă Nova TV

Bărbat ucis cu mai multe lovituri de cuțit la Șura Mare

1634

Un bărbat a fost ucis cu mai multe lovituri de cuțit la Șura Mare.

În noaptea de vineri spre sâmbătă în jurul orei 1:30, o tânără în vârsta de 23 de ani, din Șura Mare, a sesizat Dispeceratul IPJ Sibiu în legătură cu faptul că tatăl său este decedat în locuință. La fața locului s-au deplasat polițisti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale care au constatat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 62 de ani, decedat, care prezenta mai multe plăgi înjunghiate la nivelul întregului corp, îndeosebi în zona gâtului.

,,Întrucât în cauză exista suspiciunea că bărbatul ar fi fost victima infracțiunii de omor, la locul faptei a fost chemat și procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. Cercetările au fost preluate de către procurorul de caz, urmând a se stabili toate circumstanțele în care a survenit decesul bărbatului astfel încât să fie aplicate măsuri legale în consecință față de persoana vinovată de savârșirea faptei” a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, fiica bărbatului este principalul suspect în acest caz. Ea a fost reținută pentru 24 ore pentru omor și va fi prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă. 

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here