Acasă Nova TV

Accident grav pe DN 14 | Căruță nesemnalizată lovită de un autoturism

4050
căruță nesemnalizată

Vineri seara s-a produs un accident grav pe DN 14, în care a fost implicată o căruță nesemnalizată.

Între Hoghilag și Valchid, o căruță nesemnalizată a fost lovită din spate de un autoturism condus regulamentar de către un tânăr de 27 ani din Harghita, singur în mașină.

În căruță se aflau 5 persoane, 2 adulți și 3 copii. La fața locului au intervenit 3 echipaje SMURD, iar apoi au mai fost solicitate și alte echipaje.

,,Din primele informații sunt implicați 2 adulți și 3 copiii, dintre care 1 adult si 2 copii sunt inconștienți. Momentan se acordă îngrijiri medicale victimelor, intervenția fiind în dinamică. S-au solicitat în sprijin 2 ambulanțe SAJ și 2 ambulanțe Smurd Sighișoara” a precizat Sublocotenentul Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

ACTUALIZARE: 

,,La fața locului echipajele de prim ajutor au evaluat victimele și au acordat ingrijiri medicale urmând apoi transportul la spital. Astfel, la Spitalul de Urgență Mureș o ambulanță a transportat un copil 8 ani în comă profundă, un copil de aproximativ doi ani cu traumatism cranio-celebral, conștient, transportat de un echipaj de terapie intensivă SMURD Sighișoara împreună cu un adult cu escoriații, iar un copil de 7 ani a fost transportat de un echipaj de prim ajutor medical SMURD Sighisoara cu fractură de tibie.

Din păcate, din cauza rănilor grave suferite, copilul de 8 ani a decedat. La Compartimentul Primire Urgențe Mediaș a fost transportat de o Ambulanță un copil de 5 ani cu escoriații. La Unitatea de Primire Urgențe Sibiu au fost transportate două persoane. Este vorba despre o femeie de proximativ 33 ani în stare de inconștiență cu o autospecială de prim ajutor medical SMURD Sibiu și un copil 7 ani cu fractură la o mână și dureri lombare transportat cu un echipaj de prim ajutor medical SMURD Mediaș” a explicat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here