Acasă Nova TV

Lucrările pe strada Cibin trebuie încheiate în acest an

478
Lucrari strada cibin 3 medias

Strada Cibin din cartierul Vitrometan va fi reabilitată complet până la sfârșitul anului 2019. Termenul va fi respectat anunță primarul Mediașului.

Conducerea primăriei a anunțat demararea etapei a treia de lucrări, care este și ultima în programul de reabilitare al zonei. Lucrările pe strada Cibin au început în urmă cu doi ani și cuprind rețeaua de apă, canalizarea pluvială, sistemul rutier, parcările și trotuarele. 

Primarul Gheorghe Roman și administratorul Ovidiu Pietraru au fost ieri în zona străzii Cibin din cartierul Vitrometan. Acolo se derulează ultima parte a unui important proiect de investiții care s-a întins pe mai multe etape. Două dintre cele trei tronsoane ale străzii au fost deja finalizate, iar al treilea, cuprins între străzile Sebeș și Șoseaua Sibiului va fi finalizat până la sfârșitul anului.

Proiectul de reabilitare a zonei străzii Cibin a început în urmă cu doi și s-a derulat în trei etape. În ultima parte a lucrărilor, denumită Cibin 3, trebuie rezolvate trotuarele și asfaltul pe zonele rămase. Totodată se va încerca amenajarea unor parcări, acolo unde este posibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.