Acasă Nova TV

Probleme de captare a apei LA GIRATORIU | Primăria a anunțat termenul de finalizare

2410
Giratoriu intrare Medias

Lucrările la sensul giratoriu de la intrarea în municipiul Mediaș, dinspre Copșa Mică, se vor încheia până la sfârșitul lunii iulie a acestui an.

Primarul Gheorghe Roman a confirmat termenul și a subliniat că lucrările la giratoriu au fost întârziate datorită problemor apărute la captarea apei din zonă.

Lucrările la sensul giratoriu de la izvor au fost reluate în urmă cu aproximativ zece zile. Obiectivul a fost în centru unor discuții on-line pe rețelele de socializare. Primarul Gheorghe Roman a anunțat weekend-ul trecut că lucrarea va fi încheiată până la sfârșitul lunii iulie.

Întârzierile au fost cauzate de unele probleme apărute la captarea apelor din zona izvorului, scurgerile fiind blocate de lucrările la calea ferată.

Municipalitatea a declarat în mai multe rânduri că investiția este una începută în anul 2009, iar administrația locală actuală nu face altceva decât să respecte o decizie a Curții de Conturi din anul 2016 care cere finalizarea investiției.

Giratoriul va permite mijloacelor de transport în comun să întoarcă în zona respectivă. Totodată va crește siguranța circulației în zona respectivă, prin obligarea conducătorilor auto de a reduce viteza.

Valoarea proiectului finanțat de la bugetul local se ridică la 1,1 milioane de lei.

1 COMENTARIU

  1. Pentru ce a trebuit acel sens? Urmeaza sa fie facuta o sosea de centura in anul 2166 si am inceput cu sfarsitul? Sa nu mai spunem de acei paleti de var pentru “trasat” care au disparut peste noapte. Fac zi de zi naveta pe acolo si am auzit multe despre formidabila lucrare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.