Acasă Sibiu

Minoră (14) dispărută | Sunați la poliție dacă știți de ea

1118
minoră plecată de acasă din Hoghilag

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută o minoră în vârstă de 14 ani, din județul Sibiu, care a plecat voluntar de la domiciliu, fără a mai reveni.

La data de 21 iunie 2019, o femeie  a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, la data de 18 iunie a.c., fiica sa,  STOICA MARIA, în vârstă de 14 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din localitatea Hoghilag, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. 

Semnalmente : înălţime 1,50 m, greutate 45 kg, păr șaten, fir drept, lung, faţă ovală, ten măsliniu, constituție atletică. Nu prezintă semne particulare.

Obiecte vestimentare: Bluză de trening de culoare gri, pantaloni de tip blue-jeans de culoare negru, pantofi sport din pânză, cu imprimeuri colorate.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112 sau numărul 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii.

ACTUALIZARE 25 IUNIE: Minora a fost găsită de Poliția orașului Dumbrăveni pe raza localității Șaroș Pe Târnave. Din primele cercetări s-a stabiit că ea nu a fost victima vreunei infracțiuni. Poliția a predat-o familiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here