Acasă Sport

Gaz Metan învinge Concordia Chiajna în ultima etapă a sezonului | VIDEO

330
GAZ METAN întâlnește Chiajna

Gaz Metan a învins Concordia Chiajna cu 3-1 și a încheiat sezonul pe primul loc în play-out.

Partida a fost una fără miză pentru ambele combatante. Gaziștii erau deja câștigătorii play-out-ului, iar Concordia Chiajna a retrogradat.

Tehnicianul Edi Iordănescu a început în formula Răzvan Pleșca, Marian Pleașcă, Ionuț Larie, Romeo Roberto, Bradley Diallo, Luis Aurelio, Antoni Ivanov, David Caiado, Darius Olaru, Mario Rondon și Yazalde Gomes.

Concordia a început în formula Georgian Mișu, Ștefan Bărboianu, Alexandru Stănică, Nicușor Fota, Nicolas Gorobsov, Nivaldo Dos Santos, Răzvan Paliu, Petre Ivanovic, Thaer Bawab, Răzvan Grădinaru și Robert Ivan.

MINUTUL 1 GOL GAZ METAN! Luis Aurelio a tras de la distanță, portarul Georgian Mișu a respins în față, până la Rondon, care a  împins mingea în plasă din apropiere. (VEZI GOLUL AICI)

MINUTUL 5 GOL GAZ METAN! Ivanov a executat scurt un corner, până la Caiado, care a centrat în careu, iar același Rondon a trimis cu capul din apropiere, în colțul scurt. (VEZI GOLUL AICI)

MINUTUL 36 GOL GAZ METAN! Yazalde a trimis din câțiva metri în plasă, după o fază superbă a lui Rondon, în flancul stâng. (VEZI GOLUL AICI)

MINUTUL 45 GOL CONCORDIA CHIAJNA! Gorobsov a redus din diferenţă după o execuție superbă din afara careului de 16 metri. Un șut fără speranță pentru portarul Pleșca. (VEZI GOLUL AICI)

SCOR FINAL: Gaz Metan Mediaș – Concordia Chiajna 3:1

DECLARAȚII EDI IORDĂNESCU LA FINALUL MECIULUI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here