Acasă Sport

Gaz Metan a pierdut la Botoșani după un penalty ușor acordat | Vezi faza

175
az Metan a remizat în deplasare

Gaz Metan a pierdut la Botoșani după un penalty ușor acordat.

Moldovenii s-au impus cu scorul de 1-0 prin reușita lui Jonathan Rodriguez dintr-un penalty transformat în finalul primei reprize. Gaziștii au evoluat din nou în zece oameni în repriza a doua după ce Căpitanul Marius Constantin a fost eliminat în urma unui schimb de replici cu unul dintre arbitri asistenți.

FC Botoșani a avut primul ocazie în minutul 11, atunci când Jonathan Rodriguez a trimis mingea peste poartă de la aproximativ 30 de metri. Replica gaziștilor a venit în minutul 31 atunci când Mario Rondon a scăpat singur spre poarta adversă, a pătruns în careul de 16 metri și a șutat, dar Martin Fraisl, a reușit să prindă mingea.

Peste alte șase minute, Ongenda a șutat pe lângă poarta lui Răzvan Pleșca, iar în minutul 41, șutul lui Sebastian Mailat a trecut peste poartă. În minutul 43, Diego Fabrini a intrat în Ionuț Larie în careul de 16 metri și a căzut, iar centralul a indicat punctul cu var.

VEZI FAZA SINGURULUI GOL

A executat și a marcat Jonathan Rodriguez. Același jucător a lovit apoi transversala în prelungirile primei reprize cu un șut violent de la circa 25 metri.

Gaz Metan a avut șansa egalării în minutul 61 atunci când șutul lui Sebastian Mailat din marginea careului de 16 metri a trecut puțin pe lângă poarta lui Fraisl. În minutul 67, gaziștii au rămas în zece oameni după ce Căpitanul Marius Constantin a văzut cartonașul roșu după un schimb de replici cu arbitrul asistent.

Deși cu un om mai puțin, alb-negrii au forțat egalarea, iar în minutul 87 au avut o mare ocazie de gol. După o lovitură liberă de pe partea stângă, Ionuț Larie a trimis o minge pe spate în fața porții, însă niciunul dintre colegii săi nu a putut să o trimită în plasă. În primul minut de prelungiri, David Caiado a avut și el șansa egalării, însă a șutat peste poartă din careul de 16 metri.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here