Acasă Nova TV

Accident grav pe strada Titus Andronic din Mediaș | Foto

11873

Vineri seara s-a produs un grav accident de circulație pe strada Titus Andronic din municipiul Mediaș.

Au fost implicate trei autoturisme, dintre care un taximetru. Din primele informații, patru persoane sunt rănite, iar una este încarcerată, inconștientă.

ISU Sibiu a intervenit la fața locului cu un echipaj de pompieri, un echipaj de descarcerare și un echipaj Smurd. Accidentul s-a petrecut pe actuala centură a Mediașului, înainte de podul peste râul Târnava Mare.

,,S-a intervenit pentru descarcerarea și acordarea asistenței medicale a 4 victime, dintre care una încarcerata, inconștientă. Momentan se acordă îngrijiri medicale și se acționează pentru descarcerarea victimei inconștiente” a precizat Sublocotententul Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

ACTUALIZARE:

,,În municipiul Medias, strada Titus Andronic (Centura Mediasului), șoferul unui autoturism pătrunde pe contrasens, intră în coliziune cu un autoturism condus regulementar din sens opus, iar acesta din urmă este lovit în spate de un al treilea autoturism, condus în regim TAXI, fără clienți.

Șoferul care a pătruns pe contrasens este rănit grav, inconștient. Șoferul autoturismului condus regulamentar are 32 de ani, rănit, conștient. Conducătorul autoturismului condus în regim taxi are 39 de ani. Trafic blocat total” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

ACTUALIZARE 1:

Șoferul care a pătruns pe contrasens, un bărbat de 36 ani din Ațel, a decedat.

,,Victima încarcerată nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată” a declarat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here