Acasă Nova TV

Bani europeni | Apa Târnavei Mari va semna un contract de 100 milioane de Euro

1352
Apa Târnavei Mari

Compania Apa Târnavei Mari va semna anul acesta un contract în valoare de aproximativ 100 milioane de Euro, în cadrul Programului  Operațional Infrastructură Mare 2014–2020, finanțat de Uniunea Europeană.

Prin intermediul acestuia se va realiza conectarea la reţele de apă şi canalizare a comunelor din regiune și se vor realiza totodată lucrări noi în Mediaş, Agnita şi Dumbrăveni. În cursul zilei de vineri, o delegație a Autorității de Management din Ministerul Fondurilor Europene, a fost prezentă la sediul operatorului regional de apă și apă uzată. Discuțiile s-au axat pe stadiul pregătirii proiectului de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată.

Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Sibiu, regiunea nord și est, are o valoare de aproximativ 100 milioane de Euro și va fi finanțat din Fondul de Coeziune în cadrul Programului Operațional de Infrastructură Mare.

În cadrul acestuia se va realiza sau extinde infrastructura de apă și apă uzată în localitățile cuprinse în aria de operare, începând de la Șeica Mare, în sudul județului și până la Richiș, în partea de nord a județului Sibiu. În proiect sunt incluse localități având populația cuprinsă între 2.000 și 10.000 locuitori.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here