Acasă Sibiu

A intrat cu mașina în zidul unei case iar apoi a fugit | Foto

813
cu mașina în zidul unei case

A intrat cu mașina în zidul unei case iar apoi a fugit.

În noaptea de sâmbătă spre duminică pe Drumul Județean 143B, pe raza localității Rusciori, sat aparținător al comunei Șeica Mică, șoferul unui autoturism a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu zidul unui imobil. În cădere, peretele a rănit o femeie în vârstă de 42 de ani, aflată în imobil.

Imediat după producerea accidentului, șoferul și pasagerul au abandonat autoturismul și au fugit. Femeia a fost transportată la spital, conștientă.

,,În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii Biroului Rutier Sibiu, s-a stabilit identitatea persoanei care a condus autoturismul în momentul producerii accidentului. Este vorba despre un localnic în vârstă de 21 de ani, care nu deține permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor, conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, respectiv vătămare corporală din culpă” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here