Acasă Sport

Gaz Metan a remizat alb cu Dunărea în ultima etapă din sezonul regulat

214
Gaz Metan întâlnește

Gaz Metan întâlnește Dunărea Călărași, în ultima etapă a sezonului regulat.

Tehnicianul Edward Iordănescu începe în formula Răzvan Pleșca, Valentin Crețu, Marius Constantin, Bradley Diallo, Mite Cikarski, Antoni Ivanov, Luis Aurelio, David Caiado, Sebastian Mailat, Nasser Chamed și Mario Rondon.

Dunărea Călărași începe în formula Nicolai Calancea, Ștefan Vlădoiu, Alin Dobrosavlevici, Srgian Luchin, Gaston Mendy, Alexandru Bourceanu, Najib, Ammari, Georgian Honciu, Mediop Ndiaye, Aymen Souda și Gabriel Enache.

Gaz Metan a început tare partida cu Dunărea și a avut prima ocazie în minutul 2. Nasser Chamed a executat o lovitură liberă de pe partea stângă, Mario Rondon a trimis mingea cu capul, însă Calancea a reușit să o respingă în corner. Peste alte trei minute, același Nasser Chamed a executat o lovitură liberă de la 25 metri, însă Calancea a fost din nou la post și a respins în lateral. Gaziștii au controlat apoi ostilitățile în teren, fără însă să pună în pericol poarta adversă. Contrar cursului jocului, Dunărea a avut cea mai mare ocazie a reprizei în minutul 40, atunci când Souda a scăpat singur cu Pleșca, însă portarul Gazului a reușit să respingă.

Actul secund a început cu o ocazie a oaspeților. Honciu a centrat în careul de 16 metri, însă Ammari a ratat întâlnirea cu mingea care a ieșit în aut de poartă. În minutul 51, Nasser Chamed a șutat la poartă, însă Calancea a reușit să boxeze. Peste șapte minute, David Caiado a căzut în careul de 16 metri după un contact cu Gaston Mendy, însă centralul Lucian Rusandu nu a acordat nimic. Cu zece minute înainte de final, Mario Rondon a preluat o minge pe piept în careul de 16 metri și a încercat să finalizeze din foarfecă, însă mingea nu a găsit spațiul porții.

Declarații Edward Iordănescu și Dan Alexa

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here