Acasă Transilvania Online

Naționala României de hochei U13 cu stema Transilvaniei pe tricou

251

Naționala U13 a României la hochei participă în aceste zile la un turneu internațional, cu echipament ce afișează stema Transilvaniei și nu cea a României.

Deși puștii reprezintă România la turneul din Canada, echipamentul tinerilor sportivi nu conține stema țării noastre. Ba mai mult decât atât, pe tricourile copiilor este imprimată stema Transilvaniei, scrie Digi Sport.

Naționala U13 a României participă la cea mai prestigioasă competiție de copii din lume, turneul „Pee-Wee” din Quebec, Canada. România este prezentă în premieră la acest turneu, deplasarea fiind sponsorizată de Fundația Țiriac și clubul Corona Brașov

Deși pe site-ul competiției este menționat clar numele României, Alexandru Hălăucă, șeful FRH, spune că echipa de la Quebec nu este trimisă de federație, iar luni, va reveni cun un punct de vedere oficial:

romania u13 in canadaNu este reprezentativa României! Am aflat şi eu astăzi despre acest lucru. Mâine sunt în Bucureşti, am convocat Biroul Federal pentru a lua o hotărâre vizavi de tot ce s-a întâmplat. În orice caz, e clar că nu sunt trimişi de noi! Federaţia nu are nicio implicare, n-a cheltuit niciun leu, absolut nimic! Nici nu ştiam…

Sunt o selecţionată din Braşov şi din Academia de la Miercurea Ciuc, din ce am aflat şi eu„, a declarat președintele Federației pentru ProSport.

Sursa: digisport.ro

1 COMENTARIU

  1. Ce tzeapa au luat securistii frustrati. Nu s-u putut lipi si lauda cu performanta copiilor. Bravo ma, aia de v-a dus capul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here