Acasă Sport

Gaz Metan a remizat în deplasare cu FC Botoșani, scor 1-1

145
az Metan a remizat în deplasare

Gaz Metan a remizat în deplasare cu FC Botoșani, scor 1-1.

Formația pregătită de tehnicianul Edward Iordănescu a marcat prima prin Iulian Cristea, însă gazdele au replicat imediat prin Lorand Fulop. Ambele reușite au venit în finalul primei reprize. Gaz Metan a fost echipa mai periculoasă în actul secund, însă nu a mai reușit să marcheze.

Prima jumătate de oră a partidei de la Botoșani a fost una cu puțin fotbal și fără ocazii de poartă. Lucrurile s-au animat apoi repede. În minutul 31, Darius Olaru l-a deschis pe Mario Rondon pe partea stângă, acesta a pătruns în careul de 16 metri, a șutat, însă mingea a lovit bara. În minutul 37, Nasser Chamed a executat un corner de pe partea stângă, portarul Martin Fraisl a ieșit greșit, iar Iulian Cristea a trimis mingea cu capul în poartă. Gazdele au egalat peste doar patru minute. Ongenda a reușit o pasă foarte bună peste apărarea Gazului care l-a găsit pe Fulop, acesta a preluat și a marcat pe lângă Pleșca.

Repriza secundă a debutat sub aceleași auspicii ca și prima, fără ocazii de poartă. În minutul 73, Gaz Metan a avut șansa de a marca, însă portarul Botoșaniului a respins cu un reflex foarte bun lovitura de cap a lui Fofana Boubacar. Peste alte patru minute, Mario Rondon a primit o centrare de pe partea dreaptă, a tras din prima dintre doi apărători adverși, însă mingea a trecut la o palmă de poartă. În minutul 84, șutul lui Oaidă a fost respins peste poartă de Răzvan Pleșca, iar la cealaltă poartă, Freisl a prins șutul lui Nasser Chamed.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.