Acasă Nova TV

Incident șocant la Copșa Mică | Și-a înjunghiat soțul în plămâni

2779

O tânără în vârstă de 21 ani din Copșa Mică și-a înjunghiat soțul în plămâni.

Incidentul șocant s-a petrecut marți în jurul amiezii. Cei doi soți nu mai locuiesc împreună, iar bărbatul a mers să își vadă copilul. Între cei doi a izbucnit un conflict, iar la un moment dat tânăra l-a înjunghiat pe bărbat în plămâni.

Acesta a fost transportat inițial la Spitalul Municipal Mediaș, iar ulterior la Spitalul Județean Sibiu.

,,Astăzi, în jurul orei 16:00, am preluat de la Spitalul Mediaș un tânăr de 20 ani cu pneumotorax masiv, ca urmare a înjunghierii. Noi am asigurat doar transferul pacientului de la Mediaș la UPU Sibiu” a precizat Liliana Blaga, Purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Sibiu.

Tânăra este cercetată în prezent pentru tentativă de omor. Cercetările în acest caz au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

,,La data de 19 februarie, în jurul orei 12, Poliția Orașului Copșa Mică a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost transportat la spital cu plagă înjunghiată. Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că, pe fondul unui conflict spontan, o tânără în vârstă de 21 de ani l-ar fi înjunghiat pe un tânăr în vârstă de 20 de ani. Ambii sunt domiciliați în Copșa Mică. Acesta din urmă a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. Ele vizează săvârșirea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor. Urmează să se stabilească toate circumstanțele care au generat acest incident” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

ACTUALIZARE:

Tânărul înjunghiat marți este stabil. Acesta va rămâne sub supravegherea medicilor.

„Pacientul adus la UPU ieri la ora 17.30 a fost diagnosticat cu plaga injunghiata hemitorace posterior stang, pneumotorax masiv stang, traumatism toracic prin agresiune. Barbatul a fost internat in cadrul sectiei Chirurgie II. Au fost efectuate proceduri de pleurotomie. Barbatul este constient stabil, primeste tratament specific si va ramane sub observatie” a precizat Decebal Toderiță, Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu.

Foto: arhivă

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here